Web Analytics Made Easy - Statcounter

«جاناتان تورلی» (Jonathan Turley) در یادداشتی که امروز (یکشنبه) در تارنمای خبری فرانسوی "کرونیک دو پَلِستین" منتشر شده، تصریح کرد: کمی بیش از یکسال پیش «امانوئل مکرون» رئیس جمهوری فرانسه، برای آوردن دو گونه مهاجم به ایالات متحده آمد که یکی درخت و دیگری سانسور بود.

وی ادامه داد: به طرز وحشیانه ای، در مدت کوتاهی پس از کاشت درخت، مقامات، آن را از خاک بیرون کشیدند و قرنطینه کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال، خطرناک ترین گونه پیشنهادی مکرون، یک پروژه سانسوری بود که تشویق های مشتاقانه از سوی سیاستمداران بی منطق ما را به خود جلب کرد.

این استاد حقوق عمومی در مدرسه حقوق دانشگاه جورج واشنگتن افزود: سیاستمداران آمریکایی، مکرون را مانند افراد جاهل و نادان تشویق کردند اما این در حالیست که عمده آمریکایی ها حامیان قوی آزادی بیان هستند. این در خون ماست. با این حال مکرون، که هیچ چیز او را متوقف نمی کند و دیگران در اروپا، در حال آماده شدن برای اعمال کنترل خودسرانه آزادی بیان در اینترنت با قوانین جدید در فرانسه و آلمان هستند. اگر فکر می کنید این یک مساله اروپایی است که به ما مربوط نیست، از خود رفع شبهه کنید.

تورلی تصریح کرد: مکرون و دولت او می خواهند به طور یک جانبه، محتوای نفرت انگیز را در اینترنت حذف کنند. پارلمان فرانسه قانون جدیدی را تصویب کرد که بر اساس آن به شرکت های اینترنتی مانند فیس بوک و گوگل ۲۴ ساعت مهلت می دهد تا سخنان حاوی نفرت را از سایت های خود حذف کنند که در صورت هر بار نقض قانون ۱.۴ میلیون دلار جریمه خواهند شد. رای نهایی در این ارتباط برای هفته آینده برنامه ریزی شده است. آلمان در سال گذشته اقدام مشابهی را اتخاذ کرده و اکنون ۵۶ میلیون دلار جریمه را اعمال کرده است.

در صورت تصویب پیش‌نویس لایحه مجمع ملی فرانسه، شبکه‌های اجتماعی از جمله فیسبوک و توئیتر، ملزم به حذف هر نوع محتوای نفرت‌آمیز بر روی این رسانه‌ها حداکثر در ۲۴ ساعت خواهند شد. در سال‌های اخیر، فیسبوک در رابطه با پخش شدن محتوای نفرت‌آمیز در این شبکه تحت موشکافی قرار گرفته است؛ به خصوص پس از جریان ماه آوریل نیوزیلند که فردی مسلح با انتشار ویدئو به صورت زنده در فیسبوک، ۵۱ نفر را به قتل رساند

این حقوقدان آمریکایی ادامه داد: فرانسوی ها و آلمانی ها از ایده متقاعد کردن ایالات متحده به آزادی بیان خود صرفنظر کردند. آنها پی بردند که کافی است جریمه های سنگین بر شرکت های چند ملیتی برای اجبار آنها به سانسور سخنرانی با توجه به معیارهای ضعیف تعریف شده اعمال شود.

وی افزود: اکثر قوانینی که آزادی بیان را در اروپا محدود می کنند، در ایالات متحده غیر قانونی است. با این وجود، گر چه در برابر برادر بزرگ محفوظ مانده ایم، اما در مقابل برادر کوچک، که از شرکت های خصوصی تشکیل شده است، سرزنش می شویم که قدرت سانسور و کنترل محتوای آنلاین در سراسر جهان را نداریم.

این حقوقدان تصریح کرد: مکرون می داند که سانسور اروپایی در اینترنت همه گیر خواهد شد. آزادی بیان در حال حاضر در اروپا کاهش می یابد و این قوانین بر اساس معیارهای مبهم مانند "تحریک" یا "ارعاب" بر اساس نژاد یا مذهب جرم و جنایت انگاری می کند. به عنوان مثال، طراح مد "جان گالینو" توسط یک دادگاه فرانسوی به خاطر اظهارات ضد یهودی در برابر حداقل سه نفر در پاریس محکوم شد.


وی افزود: در یکی دیگر از موارد، پدر کاندیدای ریاست جمهوری محافظه کار فرانسوی «مارین لوپن» برای گفتن اینکه اعضای اقلیت رم "بوی بد" می دهند محکوم شد. یک مادر فرانسوی بازداشت شد زیرا پسرش به مدرسه رفت که روی پیراهن او نوشته شده بود "من یک بمب هستم". یک آلمانی برای داشتن یک زنگ تماس با صدای آدولف هیتلر دستگیر شد.

تورلی ادامه داد: یک سیاستمدار محافظه کار آلمانی به خاطر توئیتی که در آن پلیس را متهم به "تمجید از گروه های قاتلان وحشی" کرده بود تحت تحقیق کیفری قرار گرفت. حتی «هایکو ماس» وزیر دادگستری (سابق) آلمان، برای نسبت "احمق" دادن به یک نویسنده در توئیتر تحت قوانین خودسانسوری قرار گرفت.

وی نوشت: نتیجه این قوانین نامشخص قابل پیش بینی بود. یک نظرسنجی اخیر نشان می دهد که تنها ۱۸ درصد از آلمانی ها احساس می کنند که می توانند نظرات خود را آزادانه در سطح عمومی بیان کنند. فقط ۱۷ درصد از آلمانی ها در اینترنت به طور آزادانه صحبت می کنند و ۳۵ درصد می گویند که آزادی بیان محدود به محافل خصوصی است. این کاملاً وحشتناک است و شما واقعاً باید در مورد آن نگران باشید.

این حقوقدان آمریکایی افزود: نظرسنجی اخیر نشان می دهد که نیمی از دانشجویان ایالات متحده معتقدند که سخن گفتن از نفرت نباید تحمل شود.

تورلی تصریح کرد: این بسیار وحشتناک و ناراحت کننده است که فرانسه رهبری یک جنگ صلیبی را بر عهده دارد تا آزادی بیان را محدود کند. فرانسه قبلاً" یک سنگر آزادی بوده و امروزه یکی از بزرگترین تهدیدات بین المللی برای آزادی بیان است.

وی افزود: این قوانین جدید، یک مشکل جهانی است. این گونه، تهاجمی بسیار مضر در فضای مجازی در سراسر جهان منتشر می شود.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۸۳۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکایی‌ها درباره حقوق بشر فقط لفاظی می‌کنند

«حجت‌الاسلام موسی غضنفرآبادی» در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به سرکوب خشن جنبش دانشجویی در آمریکا توسط نیروهای نظامی و امنیتی این کشور، اظهار کرد: علی رغم آنکه برخی کشورهای غربی مانند آمریکا شعار حقوق بشر سر می‌دهند و خودشان را مدافع دانشجویان، اساتید و دانشگاهیان می‌دانند، اما مشخص شد که تمام این شعارها دروغ است.

وی متذکر شد: البته اینکه آمریکا و برخی کشورهای غربی فقط شعار آزادی بیان و حقوق بشر سر می‌دهند و در عمل به آن باور ندارند، برای ما اثبات شده بود اما برای کشورهایی که هنوز به این حقیقت نرسیده بودند هم روشن شد که آنان استانداردهای دوگانه‌ای در موضوع حقوق بشر و آزادی بیان دارند.

رئیس کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: الان کاملاً معلوم شد که مقامات کشورهایی مانند آمریکا درباره حقوق بشر فقط لفاظی می‌کنند و در عمل به مسائلی چون در نظر گرفتن حق آزادی بیان برای دانشجویان و اساتید اعتقاد ندارند.

وی گفت: در حال حاضر همه در دنیا متوجه تناقض‌گویی در رفتار دولتمردان آمریکا و غرب شده‌اند، چرا که آنان حتی اجازه نمی‌دهند دانشجویان و اساتید دانشگاه‌های خودشان از مردم مظلوم دنیا حمایت کنند که این نشان‌دهنده دورویی آن‌ها در بحث‌های حقوق بشری است.

نماینده مردم بم در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: جنایات اسرائیل در غزه به حدی زیاد است که هیچ وجدان بیداری نمی‌تواند در برابر آن سکوت کند و به همین جهت شاهد حضور مردم و دانشجویان و اساتید برخی کشورهای غربی از جمله آمریکا در خیابان‌ها علیه رژیم صهیونیستی و حمایت از فلسطین هستیم.

غضنفرآبادی گفت: البته مقامات آمریکا و رژیم صهیونیستی به هیچ وجه نمی‌خواستند که اخبار مربوط به سرکوب دانشجویان در اعتراضات حمایتی از فلسطین رسانه‌ای شود و به بیرون درز پیدا کند و از سوی دیگر می‌خواستند خفقان شدید اخباری و اطلاعاتی در غزه به وجود آورند تا اخبار جنایات آنان به گوش جهانیان نرسد، اما امروز می‌بینیم که خبرهای مظلومیت و قتل عام زنان، کودکان و مردم بی‌گناه غزه به کل جهان مخابره شده است و حق‌طلبان و آزادی‌خواهان جهان در مقابل این جنایات ایستاده‌اند.

رئیس کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: اعتراض مردم و دانشجویان در کشورهای غربی و آمریکا نسبت به جنایت‌هایی است که رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکایی‌ها در غزه انجام می‌دهد. علی رغم تصویب قطعنامه شورای امنیت برای آتش بس فوری در غزه، اما آمریکا هیچ اقدامی در این زمینه انجام نداده و به همین دلیل علاوه بر مردم کشورهای اسلامی، مردم کشورهای غربی هم اعتراضات خود را نسبت به جنایت‌هایی که در فلسطین می‌شود، نشان می‌دهند.

کد خبر 6094369 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • ببینید | سرابی به نام حقوق بشر آمریکایی
  • سرابی به نام حقوق بشر آمریکایی + فیلم
  • آتش اعتراضات به المپیک در فرانسه
  • مکرون: اعزام نیرو به اوکراین را منتفی نمی‌دانم
  • ذهن آمریکااندیش
  • آزادی بیان به سبک آمریکایی + فیلم
  • زن، زندگی، آزادی به سبک آمریکایی‌ها + فیلم
  • آمریکایی‌ها درباره حقوق بشر فقط لفاظی می‌کنند
  • سیاستمدار فرانسوی: در اطاعت از یک پیرمرد آمریکایی و خدمت به رئیس مافیای اوکراینی نابود می‌شویم
  • عکس/سایه آزادی آمریکایی!